اطلاعیه برگزاری دوره های تخصصی تربیت کارشناس پاسخگو در مسائل فقهی و اعتقادی

تبليغ-فراخوان-1402

مرکز پاسخ به سؤالات دینی جامعةالزهراء دوره های تخصصی تربیت کارشناس پاسخگو در مسائل فقهی و اعتقادی را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی، متن اطلاعیه بدین شرح است:

با عنایات حضرت حق و توجهات خاصه حضرت ولی عصر(عج الله فرجه الشریف) مرکز پاسخگوئی به سؤالات دینی جامعة الزهراء(سلام الله علیها) در نظر دارد طبق سنوات گذشته، دوره­­ های تربیت کارشناس پاسخگویی به سؤالات دینی را در مباحث فقهی و اعتقادی برگزار نماید.

این دوره ­های کاربردی ـ تخصصی به صورت کارگاهی با حضور اساتید مجرب برگزار می­ گردد. در این راستا از واجدین شرایط، جهت  شرکت در این دوره ها دعوت به عمل می آید.

شرایط عمومی:

1- اعتقاد و التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت فقیه

2- سلامت جسمی و روحی

3- ارائه رضایتنامه پدر یا همسر، جهت شرکت در دوره تا پایان آن

4- سکونت در قم همراه با خانواده

5- مقیّد بودن به شئونات طلبگی

6- التزام به رعایت ضوابط و قوانین دوره

7- داشتن فرصت کافی جهت شرکت منظم در دوره و انجام فعالیت­ های علمی محوّله

8- دارا بودن حداکثر سن 45 سال

تبصره: شرط سنّی در موارد خاص، به تشیخص کارگروه قابل تغییر می­ باشد.

9- قبولی در مصاحبه علمی

شرایط اختصاصی:
برای داوطلبین شرکت در دوره ­های فقه ، دارا بودن مدرک سطح ۳ یا ۴ در رشته فقه و اصول یا رشته تبلیغ با گرایش حج  و برای داوطلبین شرکت در دوره­ های اعتقادی، دارا بودن مدرک سطح۳ یا ۴ در رشته­ های کلام و فلسفه اسلامی (تمام گرایش­ ها)

تبصره ۱) فارغ­ التحصیلان مقاطع ارشد و دکتری از دانشگاه ­های باقرالعلوم و امام صادق (علیهما السلام) در رشته­ های همخوان (فقه، کلام وفلسفه)، با ارائه مدرک تحصیلی و ریزنمرات می­ توانند در این دوره­ ­ها شرکت نمایند.

تبصره 2) شرکت داوطلبانی که در حال تدوین پایان­ نامه هستند در این دوره ها بلامانع می‌باشد.

تبصره 3) شرکت خواهران معینه با سابقه 2 بار تشرف جهت حضور در دوره فقه بلامانع است.

تبصره 4) شرکت خواهران مبلغه با سابقه پاسخگویی فقهی در مراکز معتبر با ارائه گواهی­نامه از مراکز مربوطه بلامانع می باشد.

امتیازات دوره:

1- اعطای گواهی اتمام دوره، پس از گذراندن دوره با موفقیت

2- معرفی به مراکز پاسخگویی به سؤالات در صورت تأیید شورای علمی ؛ از جمله حرم مطهر امام رضا(ع)، حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران، دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) و مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی

نحوه ثبت نام:

طلاب و فارغ­التحصیلان جامعة­الزهراء(س) با مراجعه به سامانه  http://pasokh.jz.ac.ir ورود با نام کاربری (کدملی) و کلمه عبور (کدتحصیلی)

دانشجویان و طلاب خارج از جامعة­الزهراء (س) از طریق لینک  pasokhbesoalat.form    فرم مربوطه را دریافت و پس از تکمیل اطلاعات، آن را به آدرس ایمیل porsesh@jz.ac.ir  ارسال نمایند.

تذکر:

مصاحبه در مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی جامعة­الزهراء(س) انجام می شود و زمان آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۱۱۲۴55 از ساعت 8 تا 14 تماس بگیرید.

دریافت فرم ثبت نام