بررسی «بهبود تمرکز طلاب مؤمنات» در رویداد آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(س)

گروه شهیده کمایی

«بهبود تمرکز طلاب مؤمنات» بررسی و راهکارهای تقویت تمرکز ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی، بوم ایده پردازی «عدم تمرکز در مطالعه» در دومین رویداد آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «شیوه‌های آموزش کارآمد در علوم حوزوی» در ساختمان شهید قدوسی(ره) مورد بررسی قرار گرفت.

در این رویداد، سرکار خانم سیما محمدی و خانم راضیه کریمی به عنوان نمایندگان گروه «شهیده کمایی» به بیان مسئله پرداختند.

خانم محمدی اظهار داشت: عدم تمرکز، مشکلی فراگیر در بین تمامی اقشار جامعه است و طلاب هم استثنا نیستند.

این طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به علل عدم تمرکز در مطالعه اشاره کرد و بیان داشت: عدم تمرکز می تواند باعث کاهش کارآیی و عملکرد، افزایش خطاها، و کم بودن در نتایج کارها و فعالیت ها شود.

محمدی در ادامه به بیان راهکارهای افزایش تمرکز مطالعه پرداخت و به موضوعاتی چون مدیریت تلفن همراه، رایحه درمانی، آموزش تکنیک‌های افزایش تمرکز و غیره اشاره کرد و در پایان پیشنهاداتی برای اجرای این طرح ارائه داد.

در این رویداد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین خیری و سرکار خانم افشاری نژاد به عنوان داوران این رویداد به بیان نقاط قوت و ضعف، انتقادات و پیشنهادات خود درباره این موضوع پرداختند و اعضای گروه‌های دیگر نیز پیشنهادات و انتقادات خود را بیان کردند؛ اعضای گروه نیز به دفاع از اثر خود پرداختند.