اولین جلسه ضمن خدمت اساتید راهبر تربیتی برگزار شد

جلسات اساتید همیار تربیتی

جلسات ضمن خدمت اساتید راهبر تربیتی به مدت پنج جلسه ویژه اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع آشنایی با شخصیت و مخاطب شناسی (ویژه ارتباط با طلاب بین الملل) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اولین جلسه ضمن خدمت اساتید (راهبر تربیتی) سال تحصیلی ۱۴۰۳ _ ۱۴۰۲ با موضوع آشنایی با شخصیت و مخاطب شناسی (ویژه ارتباط با طلاب بین الملل) از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سالن اجتماعات ساختمان شهید بهشتی برگزار شد.

در نخستین جلسه این دوره که روز یکشنبه 16 مهر برگزار شد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین زکریا خیری به تبیین این مسئله پرداخت.

در این جلسات که به مدت پنج جلسه برگزار می‌شود، امکان حضور همه اساتید به عنوان ضمن خدمت از سوی اداره کل اساتید فراهم شده است.

همچنین اداره کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها شرایط حضور اساتید مصاحبه گر را به عنوان ضمن خدمت در این دوره فراهم کرده است.