برگزاری  انتخابات مجمع طلاب و دانشجویان سرای حضرت خدیجه(س)

انتخابات

همزمان با شروع سال تحصیلی جدید، انتخابات مجمع طلاب و دانشجویان سرای حضرت خدیجه علیها السلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، از برگزاری انتخابات مجمع طلاب و دانشجویان ایرانی و بین الملل سرا خبر داد.

مدیر سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها بیان کرد: این مجمع از سال ۱۳۹۲ در  بین طلاب خوابگاهی شکل گرفته و انتخابات آن انجام می شده است.

حسینی افزود: این مجمع متشکل از نمایندگان طلاب و دانشجویان خوابگاهی در بخش ایرانی و بین الملل است که ارتباط‌گیری و انتقال مسائل و دیدگاه‌‌های خواهران طلبه‌ و دانشجو به کمیسیون‌ها و تصمیم‌گیران حوزه علمیه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از مهم‌ترین وظایف آن است.

وی اظهار داشت: با اعلام ثبت نام نامزدهای مجمع طلاب و دانشجویان، متقاضیان ثبت نام کرده و در خصوص سوابق و توانمندی های خود تبلیغات داشتند و در نهایت، انتخابات با حضور مسئولان و کارشناسان سرا برگزار و نمایندگان طلاب و دانشجویان خوابگاهی انتخاب شدند.