فراخوان عضویت و ثبت نام دوره کمک های اولیه انجمن هلال احمر جامعه الزهرا

فراخوان انجمن هلال احمر

اداره انجمن ها و تشکل های فرهنگی برای عضویت و ثبت نام دوره مقدماتی امداد و کمک های اولیه فراخوان داد.

به گزارش روابط عمومی، در اطلاعیه اداره انجمن ها و تشکل های فرهنگی آمده است: دوره مقدماتی امداد و کمک های اولیه از 22مهرماه 1402 روزهای زوج ساعت 12 تا 15 در 21 ساعت برگزار می شود.

این دوره در جامعه الزهراء سلام الله علیها، آموزشگاه امام رضا علیه السلام برگزار می شود و در پایان دوره پس از برگزاری آزمون و موفقیت، به شرکت کنندگان در کل دوره، گواهینامه بین المللی  اعطا می شود.

هزینه دوره با تخفیف ویژه طلاب 25 هزارتومان است و علاقه مندان می بایست برای شرکت در کل دوره تعهد دهند.

این دوره به صورت حضوری برگزار می شود  و ظرفیت کلاس 35 نفر است. باتوجه به اینکه این دوره ویژه اعضای انجمن هلال احمر است، طلابی که تمایل به شرکت در دوره دارند، برای ثبت نام به آیدی @Hedayat62 پیام دهند تا ابتدا عضو گروه انجمن هلال احمر طلاب شده و مراحل ثبت نام آنها انجام شود.