برگزاری اختتامیه رویداد ملی «حجاب از نگاه علم» در جامعه الزهرا(س)

رویداد ملی حجاب از نگاه علم 2

مراسم اختتامیه رویداد ملی «حجاب از نگاه علم» با حضور علما و اساتید حوزه و دانشگاه در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مراسم اختتامیه رویداد ملی «حجاب از نگاه علم» روز چهارشنبه 15 آذر ساعت 8 تا 12 از سوی انجمن علمی معارف اسلامی دانشگاه شهید بهشتی با همکاری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سالن اجتماعات طبقه زیرزمین ساختمان شهید بهشتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

رویداد ملی «حجاب از نگاه علم» در تابستان و پاییز 1402 با ارائه 140 استاد و پژوهشگر داخلی و خارجی در سطح کشور برگزار شد و به ابعاد  فلسفی، اخلاقی، قرآنی، روایی، روان شناختی، جامعه شناختی، عرفانی، فقهی، حقوقی، تاریخی، تمدنی، سیاسی و نوروبیولوژیک مسئله حجاب و عفاف پرداخت.

آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن قنبریان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالکریم بهحجت‌پور، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین سوزنچی، خانم فریبا علاسوند و خانم کبری خزعلی از سخنرانان مراسم اختتامیه هستند.

رونمایی از کتاب، ارائه گزارش دبیر علمی رویداد و تجلیل از برگزیدگان از دیگر برنامه‌های مراسم اختتامیه است.