برگزاری اردوی مشهد ویژه اعضای انجمن هلال احمر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

حرم امام رضا 2

اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس با حضور 20 نفر از طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها فعال در انجمن هلال احمر اداره انجمن‌ها و تشکل‌های فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جمعی از طلاب و فعالان انجمن هلال احمر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری و مشارکت هلال احمراستان قم، مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران و جامعه‌المصطفی‌العالمیه عازم سفر فرهنگی آموزشی مشهد مقدس شدند.

در این اردوی سه روزه که پیرو برگزاری همایش مبلغان بشردوستی در اردیبهشت 1402 برگزار شد، 20 نفر از طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که در انجمن هلال احمر اداره انجمن‌ها و تشکل‌های فرهنگی فعال هستند، حضور داشتند.

زیارت گروهی و فردی حرم امام رضا علیه‌السلام همراه با انجام آداب زیارت، نشست اخلاقی فرهنگی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین ملکی، برگزاری محفل حدیث کساء همراه با ویژه برنامه یلدای رضوی، بازدید از موزه آستان قدس رضوی و برگزاری مسابقه ارسال عکس و دلنوشته از جمله برنامه‌های فرهنگی این اردوی زیارتی بود.

شرکت کنندگان این اردو، یک وعده صبحانه میهمان سفره کریمانه حضرت علی بن موسی الرضا سلام‌الله‌علیها بودند یادبودی از سوی آستان قدس رضوی به شرکت کنندگان اهدا شد.