درخشش طلبه جامعه‌الزهرا(س) در کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه ای

کسب رتبه برتر

طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها کانون استان اصفهان در کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه ای دام‌ظله‌العالی و در بخش مقاله‌نویسی، رتبه برتر را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی، در سومین کنگره کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت‌آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی که در مجتمع شیخ بهایی نجف آباد اصفهان برگزار شد، سرکار خانم معصومه فرجی طلبه سطح چهار جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از کانون استان اصفهان در بخش مقاله نویسی به رتبه برتر دست یافت.

مقاله خانم معصومه فرجی که هم اکنون مدیر مدرسه علمیه خواهران رکن الملک اصفهان است، با عنوان «تأثیر رفتاری مادران تراز انقلاب اسلامی در تربیت دینی فرزندان در اندیشه قرآنی امام خامنه ای» جزو پنج مقاله برتر این اجلاسیه بود.

جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها کسب این رتبه را به خانم فرجی تبریک گفته و از خداوند متعال، موفقیت‌های روزافزون را برای ایشان و همه بانوان طلبه مسئلت دارد.