از سوی تشکل بانوان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

نشست «تفاوت‌های ارث زن و مرد در قرآن کریم» به زبان انگلیسی برگزار شد

شیخ پور

دومین نشست علمی تشکل بانوان زباندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «تفاوت‌های ارث زن و مرد در قرآن کریم» به زبان انگلیسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دومین نشست علمی تشکل بانوان زباندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به زبان انگلیسی برگزار شد.

در این نشست، سرکار خانم شیخ پور طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و عضو هیئت علمی دانشگاه به تبیین «تفاوت‌های ارث زن و مرد در قرآن کریم» به زبان انگلیسی پرداخت.

در ادامه، شرکت کنندگان درباره این موضوع گفتگو و سوالاتی را مطرح کردند.

تشکل زباندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اخیرا نشست‌هایی با موضوع دینی و به زبان‌های دوم همچون عربی، انگلیسی و غیره برگزار می‌کند که یکی از اهداف این‌گونه نشست‌ها، ایجاد زمینه بحث دوطرفه است.

در این نشست‌ها، مهارت گفتگوی علمی به زبان خارجی در میان طلاب و اساتید زبان‌دان ارتقاء یافته و نیز توانمندی طلاب به نمایش گذاشته می‌شود.

این نشست‌ها روزهای چهارشنبه ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ برگزار می‌شود و تا قبل از ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.