برگزاری «نخستین رویداد فرهنگی» از سری سلسله رويدادهای فصلی جامعه‌الزهرا(س)

اولین رویداد فرهنگی جامعه

«نخستین رویداد فرهنگی» از سری سلسله رويدادهای فصلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «نقش‌آفرینی جوانان برای پیشرفت ایران لبیک به رهبر معظم انقلاب دامت برکاته» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، «نخستین رویداد فرهنگی» از سری سلسله رویدادهای فصلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها زیر نظر مدیریت محترم و با همكاری معاونت ‌فرهنگی تبلیغی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

بانوان مطالبه‌گر انقلابی، نظر به ضرورت نقش‌آفرینی جوانان، در تلاشند برای ایجاد تمدن نوین اسلامی، با بسیج عمومی تمام اقشار، جهادی همه‌جانبه را در راستای عملیاتی‌سازی «بیانیه گام‌دوم انقلاب اسلامی» رقم بزنند.

نخستین برنامه از سلسله رویدادها در قالب فرهنگی و در  لبیک طلاب، دانشجویان و دانش‌آموزان دهه هشتادی به مقام معظم رهبری برگزار خواهد شد.

این رویداد، در قالب مباحثه و مناظره درخصوص مهم‌ترین مسئله انقلاب‌اسلامی با این اهداف اجرا می‌شود:

*آشنایی با چیستی بیانیه، منظومه بیانیه، تبیین‌مسئله و استراتژی حل مسئله؛

*آشنایی طلاب نسبت به استعدادهای خود؛

*تمرین مهارت‌های فکری، روشی، عملی و تفکر خلاق در مناظره؛

*آموزش روش‌های امیدآفرینی؛

* کارورزی سامان‌دهی تشکیلات و آرایش‌گروهی و هسته‌سازی.

امید می‌رود با انجام این گونه اقدام‌ها، زمینه‌سازی نقش بانوان تراز انقلاب اسلامی، در تولّد و تربیت نسل تمدن‌ساز و پرچم‌دار محقق شود تا با ایجاد تغییرات و تحولات علمی، فرهنگی، اجتماعی و پیشرفت همه‌جانبه‌، منجر به تمدن سازی اسلامی شود.

سرکار خانم دکتر خدیجه حسین‌زاده، عهده‌دار مدیریت اصلی سلسله‌رویدادهای فرهنگی آموزشی پژوهشی خواهند بود و نخستین رویداد فرهنگی با مدیریت سرکار خانم دکتر مریم اسماعیلی و همکاری سرکار خانم ازناوی برگزار خواهد شد.

طلاب دهه هشتادی جهت ثبت‌نام و شرکت در این رویداد فرهنگی به سامانه دانش‌پژوهان، آیکون دوره‌های فوق‌برنامه مراجعه کنند.

این رویداد در تاریخ 27 و 28 آبان 1400، از ساعت 7 صبح تا 17 عصر با حضور پرشور طلاب دغدغه‌مند برگزار خواهد شد.

امید آینده ایران به شما بانوان انقلابی، هدفمند و باانگیزه است.