گردهمایی مجازی مبلغان فاطمی برگزار می‌شود

گردهمایی مبلغان فاطمی

گردهمایی مجازی مبلغان فاطمی با محوریت «مادران فاطمی، فرزندان مهدوی» در آستانه ایام فاطمیه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، گردهمایی مجازی مبلغان فاطمی از سوی اداره کل تبلیغ و ارتباطات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در آستانه ایام فاطمیه (دهه اول) برگزار می‌شود.

این گردهمایی با محوریت «مادران فاطمی، فرزندان مهدوی» برگزار می‌شود و حجت‌الاسلام والمسلمین بهرامی به عنوان سخنران مراسم درباره موضوع «امتداد نسل فاطمی» سخنرانی می‌کند.

در این گردهمایی همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین نصری به روایتگری شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام و معرفی نرم افزار عطر بهشت می‌پردازد.

این مراسم روز دوشنبه 22 آذر ساعت 10 تا 12 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق حسینیه مجازی به نشانی https://heyatonline.ir/heyat/1739 در این مراسم شرکت کنند.