همزمان با آغاز ایام الله دهه فجر؛

زنگ انقلاب در جامعه‌الزهرا(س) طنین انداز شد

دهه فجر و زنگ انقلاب4

زنگ انقلاب با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین برزو و حجت‌الاسلام والمسلمین بابایی در جامعه‌الزهرا(س) نواخته شد.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و سالروز ورود حضرت امام خمینی(ره)، ویژه برنامه ایام الله دهه فجر همراه با طنین زنگ انقلاب در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در این مراسم به سخنرانی پرداخت و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا، بر لزوم حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و شهدا تأکید کرد.

در این مراسم، زنگ انقلاب رأس ساعت ۹ و ٣٣ دقیقه صبح همزمان با ورود تاریخی امام خمینی (ره) به میهن اسلامی توسط حجت‌الاسلام والمسلمین برزو و حجت‌الاسلام والمسلمین بابایی مدیر کل روابط عمومی و بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها نواخته شد.

اجرای سرود توسط دانش آموزان از دیگر برنامه های این مراسم بود.