اردوی یک روزه بازدید از نمایشگاه کتاب تهران

نمایشگاه کتاب1

اردوی یک روزه بازدید از نمایشگاه کتاب تهران روزهای چهارشنبه و پنج شنبه، 28 و 29 اردیبهشت برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، اردوی یک روزه بازدید از نمایشگاه کتاب تهران ویژه طلاب، اساتید و کارمندان خواهر روز چهارشنبه و پنج شنبه 28 و 29 اردیبهشت ماه از ساعت 8  صبح تا 5 عصر برگزار می شود

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام تا روز سه شنبه 27 اردیبهشت با واریز مبلغ 20 هزار  تومان به عنوان ودیعه به شماره حساب ۰۱۰۸۲۱۶۰۱۲۰۰۵ یا  شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۹۵۱۲۰۰۹ نزد بانک ملی به نام جامعه الزهرا علیهاالسلام و ارسال فیش آن به همراه روز درخواستی برای اردو (چهارشنبه یا پنج شنبه)، نام و نام خانوادگی، کدملی، رضایت نامه سرپرست و شماره تماس به شناسه کاربری @jz_Farhangi در پیام رسان ایتا در این رویداد فرهنگی شرکت کنند.

گفتنی است، به همراه آوردن مادر، خواهر و دختر با پرداخت ودیعه فوق به ازای هر نفر میسر است.

سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه در مصلای تهران آغاز به کار کرد و تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه  از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب میزبان علاقه‌مندان کتاب خواهد بود. همچنین این نمایشگاه به صورت مجازی نیز پذیرای حضور علاقه مندان خواهد بود.