آغاز ثبت‌نام آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی

دوره دوم تابستان 1401

آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی برای ترم دوم تابستان ویژه خواهران در رده‌های سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان ثبت‌نام می‌کند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم فهیمه باغ شیخی مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی در گفتگو با واحد خبر عنوان کرد: ثبت‌نام دوره تابستان از 28 تیرماه آغاز و تا 10 مردادماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این دوره‌ها که شامل مکالمه زبان‌های انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، کره‌ای، آلمانی و چینی می‌باشد، تمامی مهارت‌های Speaking, Reading, Writing & Listening (مکالمه، خواندنی، نوشتاری و شنیداری) آموزش داده می‌شود.

خانم باغ شیخی خاطرنشان کرد: شروع این دوره از نیمه دوم مردادماه خواهد بود و آموزش این دوره بسته به شرایط به‌صورت کاملاً مجازی و یا تلفیقی (حضوری / مجازی) است.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 13 با دفتر آموزشگاه با شماره تلفن 32935677 تماس حاصل فرمایند.