برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان ویژه بانوان در جامعه‌الزهرا(س)

عزاداری

مراسم عزاداری سالار شهیدان ویژه بانوان استان قم در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مراسم عزاداری سالار شهیدان ویژه بانوان استان قم از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

این مراسم که همراه با قرائت زیارت عاشورا است، روزهای دوشنبه تا چهارشنبه 10 تا 12 مرداد ساعت 17:30 تا 20 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

خانم‌ها مؤمنی، عبداللهی و محمدرضایی از اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها سخنرانان این مراسم هستند و خانم‌ها حبیبی، سجادی و کاشف به ذکر مرثیه سرایی و مصیبت اهل بیت علیهم‌السلام می‌پردازند.

گفتنی است دو سرویس برگشت از جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به سمت آدرس‌های (میدان مفید- قدس -پردیسان -بلوار دانشگاه – البرز - هزاره 4، 5، 6 و 7 - فلکه شهرداری) و همچنین (زنبیل آباد- صفاییه – حرم – مطهری – سعیدی – 20 متری زاد – توحید) مهیا شده است.

از همه بانوان استان قم دعوت می‌شود جهت بهره مندی از معارف ناب اهل بیت علیهم‌السلام و عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام در این مجلس معنوی و پرفیض حضور به هم رسانند.