نشست علمی «رابطه فقه نظام و اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری مدظله‌العالی»

نشست علمی تبیین اندیشه امام خامنه ای

نشست علمی «رابطه فقه نظام و اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری مدظله‌العالی» با حضور خانم برقعی به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، بیستمین نشست علمی همایش اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای دام‌ظله‌الشریف با موضوع «رابطه فقه نظام و اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری مدظله‌العالی» از سوی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری دبیرخانه تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی برگزار می‌شود.

در این نشست، سرکار خانم مریم برقعی رئیس پژوهشکده فقه پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز یکشنبه 9 مرداد ساعت 11 تا 12 به صورت حضوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، اتاق جلسات طبقه همکف پژوهشگاه مطالعات اسلامی برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری نشست به صورت مجازی فراهم شده و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/pajoheshgah1 در این نشست شرکت کنند.