اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه الزهرا برگزار می‌کند:

فراخوان تولید محتوا پیرامون روشنگری مسائل روز

فراخوان تولید محتوا پیرامون مسائل روز

فراخوان تولید محتوا پیرامون روشنگری مسائل روز شامل پادکست، عکس نوشته، کلیپ، دلنوشته و غیره از سوی اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم ندا حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر، اعلام کرد: طلاب، مبلغان، کنشگران و دیگر بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند.

رئیس اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی افزود: علاقه مندان آثار خود را شامل پادکست، عکس نوشته، کلیپ، دلنوشته و غیره به شناسه کاربری @solaha_art در پیام رسان ایتا ارسال کنند.

حکمت نیا یادآور شد: فعالان فضای مجازی جهت اطلاع از روند کار می‌توانند به کانال اطلاع رسانی تبلیغ نوین جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ایتا به نشانی https://eitaa.com/jz_resane مراجعه کنند.