استاد جامعه‌الزهرا(س) تصریح کرد:

اهمیت موضوع «جنسیت و علوم اسلامی» در رویداد پژوهشگاه مطالعات اسلامی

حجت الاسلام حیدری

حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری با بیان اینکه ارتباط پژوهشی بین استاد و پژوهشگر باید تداوم پیدا کند، گفت: این رویداد می‌تواند زمینه بیشتری برای ارتباطات بیشتر پژوهشگران با اساتید و ارائه آثار پژوهشی کاربردی فراهم آورد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن حیدری در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به پیش رویداد پژوهشگاه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که 30 مهر تا 5 آبان برگزار شد، عنوان کرد: این پیش رویداد در نوع خود بی‌سابقه بود.

مدیر گروه علمی آموزشی فقه و اصول جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بیان داشت: صرف‌نظر از برکات دیگر، توجه دادن طلاب و اساتید به موضوع مهم «جنسیت و علوم اسلامی» از اهمیت خاصی برخوردار است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری با تصریح بر اینکه پژوهش باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد، افزود: حضور اساتید حوزه و دانشگاه در این پیش رویداد، گام موثری در راستای وحدت حوزه و دانشگاه خواهد بود.

وی با بیان اینکه ارتباط پژوهشی بین استاد و پژوهشگر باید تداوم پیدا کند، گفت: این رویداد می‌تواند زمینه بیشتری برای ارتباطات بیشتر پژوهشگران با اساتید و ارائه آثار پژوهشی کاربردی فراهم آورد.

رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی از تاریخ ۲۶ آذر به مدت یک هفته در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار خواهد شد.