به مدت سه روز برگزار می‌شود:

مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) ویژه بانوان استان قم در جامعه‌الزهرا(س)

photo5754278053

مراسم عزاداری سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام به همراه ویژه برنامه حسینیه کودک ویژه بانوان استان قم در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مراسم عزاداری سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام از سوی هیئت الزهرا زیر نظر اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه بانوان استان قم برگزار می‌شود.

این مراسم از روز یکشنبه تا سه شنبه اول تا 3 مرداد برابر با 5 تا 7 محرم الحرام ساعت 17:30 تا 19:30 در حسینیه امام خمینی(ره) واقع در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

ویژه برنامه حسینیه کودک و قرائت زیارت ناحیه در دومین روز از جمله برنامه های این مراسم است.

امسال شعار «در زیر خیمه اش همه یک خانواده ایم» به عنوان شعار سال محرم 1402 انتخاب شده است و جامعه محبان اهل بیت علیهم‌السلام و هیئت های مذهبی از جمله هیئت الزهرا با این شعار، برنامه‌های خود را برگزار می‌کنند.