ثبت فعالیت‌های تبلیغی ماه محرم  برای مبلغان ایرانی و غیرایرانی

فعالیت های تبلیغی

ثبت فعالیت‌های تبلیغی ماه محرم  برای مبلغان ایرانی و غیرایرانی از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، ثبت فعالیت‌های تبلیغی ماه محرم  برای مبلغان ایرانی و غیرایرانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی اداره کل تبلیغ اعلام شد.

بر اساس این گزارش، این برنامه شامل فعالیت‌های تبلیغی مربوط به ایام ماه محرم است.

بانوان مبلغ که مکان هماهنگ شده برای تبلیغ دارند، پس از مطالعه نکات زیر جهت ثبت نام اقدام نمایند:

امکان ثبت نام و ارسال گزارش برای مبلغانی که پرونده تبلیغی در اداره مبلغان ندارند، مهیا شده است.

حکم تبلیغی برای مبلغانی که دارای پرونده تبلیغی هستند و امکان تبلیغ حضوری برای آنها فراهم است، صادر می‌شود. (در صورت درخواست حکم، لطفا عنوان حکم را به صورت کامل وارد نمایید).

داشتن حکم تبلیغی جهت ارسال گزارش تبلیغی اجباری نیست.

بانوان مبلغ و طلاب فعال در امر تبلیغ جهت ثبت نام به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند