اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

کارگاه یک روزه مولودی خوانی

photo_2023-09-23_10-57-41

دوره ‌کارورزی عملی یک روزه مولودی خوانی با حضور استاد دانش زاده در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره ‌کارورزی عملی مولودی خوانی به مناسبت 17 ربیع الاول سالروز ولادت باسعادت پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

این دوره جهت توانمندسازی مبلغان در دستور کار قرار گرفته و آموزش سبک‌های به روز و صداسازی مناسب جلسات شاد، نغمه خوانی و تکنیک های مجلس داری و غیره ارائه می‌شود.

این دوره روز شنبه 8 مهر ساعت 8 تا 12 با حضور استاد دانش زاده در سالن اجتماعات طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 6 مهر است و علاقه‌ مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.