تشییع شهید گمنام در دومین شب مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) در جامعه الزهرا(س)

photo8314491127

پیکر شهید گمنام با استقبال مردم شهیدپرور قم در دومین شب مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تشییع شد.

به گزارش روابط عمومی، دومین شب مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با تشییع پیکر یکی از شهدای گمنام دفاع مقدس همراه بود.

در این مراسم، شرکت کنندگان میزبان یکی از شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس بودند و پیکر مطهر شهید گمنام تازه تفحص شده که در عملیات خیبر و جزیره مجنون به درجه شهادت نائل شده است، در میان شرکت کنندگان تشییع شد.

در این مراسم، حدود ۴ هزار نفر از مردم قم حضور داشتند و با استقبال پرشور، این شهید گمنام را تشییع کردند و عطر حضور این شهید، فضای معنوی خاصی به مراسم بخشید.