نشست فرهنگی ترویج فرهنگ کتابخوانی برگزار شد

کتاب و کتابخوانی

ضرورت ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین اقشار مختلف مردم در نشستی فرهنگی مورد بحث قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم پسنده آصفی نظر، مدیر مرکز تخصصی فقه و اصول روز یکشنبه ۲۷ آبان ماه، در گفتگو با واحد خبر عنوان کرد: به مناسبت هفته کتابخوانی و در راستای پیروی از منویّات رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه ترویج فرهنگ کتابخوانی، مرکز تخصصی فقه و اصول با همکاری مقرّ کتاب قم نشست «ترویج فرهنگ کتابخوانی» را با حضور یکی از مسئولان مقرّ کتاب و دانش پژوهان جاری این مرکز برگزار کرد.

وی بیان داشت: در این نشست ضمن بیان ضرورت ترویج کتابخوانی در میان اقشار مختلف مردم، مقر کتاب استان قم به عنوان یک قرارگاه فرهنگی معرفی و نحوه عضویت و شرائط استفاده از کتاب‌های امانی آن بیان شد.

مدیر مرکز تخصصی فقه و اصول ادامه داد: در حاشیه این نشست، نمایشگاه کتابی با عناوین متعدد از سری کتب مقرّ کتاب برپا شد.

لازم به ذکر است در پایان این نشست از برگزیدگان مسابقه چراغ هدایت که در ایام ماه محرم و صفر در این مرکز برگزار شده بود تقدیر به عمل آمد.