پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به دبیرکل جدید مجمع جهانی اهل بیت

حجت الاسلام والمسلمین رمضانی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیام تبریک به دبیرکل جدید مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام برای همکاری این موسسه علمی با مجمع جهانی اعلام آمادگی کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن این پیام تبریک بدین شرح است:

برادر بزرگوار حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ رضا رمضانی (دامت برکاته)

انتصاب شایسته جنابعالی را از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان «دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام» که بیانگر حسن اعتماد معظم له به حضرتعالی می‌باشد صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم.

امید است در ظلّ توجهات و عنایات کریمانه اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام با مدیریت عالمانه و هوشمندانه جنابعالی، شاهد رشد، تعالی و تحول اساسی در نشر معارف اسلام ناب محمدی صلی‌الله علیه وآله و انسجام بیش از پیش پیروان مکتب اهل بیت علیهم‌السلام و وحدت امّت اسلامی باشیم.

موفقیت روز افزون حضرتعالی در این مسئولیت خطیر و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مکتب حقه تشیع را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

بدیهی است جامعه الزهرا(س) به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع با تمامی ظرفیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خود در عرصه‌های مرتبط با بانوان همچون گذشته در خدمت نظام اسلامی و نهادهای همسو خواهد بود.

سیدمحمود مدنی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام