سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبداللهی در هفته پایانی ماه مبارک رمضان

ماه مبارک رمضان

مراسم هفته پایانی ماه مبارک رمضان با سخنرانی مسئول دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم ویژه ماه مبارک رمضان هر روز پس از نماز ظهر و عصر با حضور اساتید، طلاب و کارمندان جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

در هفته پایانی ماه مبارک رمضان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رسول عبداللهی مسئول دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران به عنوان سخنران مراسم حضور دارد.

گفتنی است؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا ایمانی مقدم معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت (علیهم‌السلام) در هفته نخست ماه مبارک رمضان و حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی زینتی دبیر هیئت امنای جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در هفته دوم ماه مبارک رمضان به سخنرانی پرداختند.