نامگذاری روزهای هفته سلامت از اول تا هفتم اردیبهشت

پنجم اردیبهشت؛ روز «روحانیون، نهادهای دینی و همدلی مؤمنانه در مقابله با کرونا»

کرونا-بیمارستان

وزارت بهداشت با اعلام اسامی روزهای هفته سلامت، روز جمعه پنجم اردیبهشت را به عنوان «روحانیون، نهادهای دینی و همدلی مؤمنانه در مقابله با کرونا» نامگذاری کرد.

به گزارش روابط عمومی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اسامی روزهای هفته سلامت ( اول تا هفتم اردیبهشت) را با شعار «حمایت همگانی از مدافعان سلامت» اعلام کرد.

روز دوشنبه اول اردیبهشت به نام «بهورزان و خانواده بهداشت کشور در مقابله با کرونا»، و روز سه شنبه دوم اردیبهشت به نام «پزشکان، پرستاران و خانواده نظام سلامت در مقابله با کرونا» نامگذاری شد.

نامگذاری روزهای چهارشنبه،  3 اردیبهشت به عنوان «آموزش، پژوهش، فناوری و تولید ملی در مقابله با کرونا» و پنجشنبه 4 اردیبهشت به عنوان «هماهنگی و همکاری بین بخشی در مقابله با کرونا» است.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روز جمعه 5 اردیبهشت را به نام «روحانیون، نهادهای دینی و همدلی مؤمنانه در مقابله با کرونا» کلید زد.

همچنین شنبه 6 اردیبهشت به عنوان «مردم، همیاران سلامت و مشارکت اجتماعی در مقابله با کرونا» و یکشنبه 7 اردیبهشت به عنوان «هر رسانه یک «پایگاه سلامت» در مقابله با کرونا» نامگذاری شده است.