راه اندازی بخش آموزش از راه دور طلاب حضوری در سایت جامعه الزهرا

مجازی

به گزارش روابط عمومی، پس از شیوع بیماری کرونا در کشور و تعطیلی مراکز آموزشی، ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری در جامعه الزهرا علیهاالسلام شکل گرفت و از آنجا که زیرساخت مناسب آموزش مجازی برخط برای تحت پوشش قرار دادن حدود 7 هزار طلبه حضوری وجود نداشت، برنامه ریزی و تولید محتوای مناسب برای آموزش از راه دور در دستور کار این ستاد قرار گرفت که حاصل آن تولید چند هزار ساعت فایل صوتی جلسات دروس سطح 2 و 3 و 4 و بارگذاری آن در سامانه محتوای آموزشی بود تا طلاب بتوانند با دریافت این فایل‌ها، دروس خود را به صورت غیرحضوری ادامه دهند.

با این وجود واحد فناوری اطلاعات جامعه الزهرا علیهاالسلام همزمان با پشتیبانی آموزش غیرحضوری، برنامه ریزی مناسبی برای توسعه آموزش مجازی و برخط انجام داد که نتیجه آن گسترش این بخش و آغاز به کار آموزش برخط برای طلاب سطح 4 و دوره عالی فقه از روز گذشته شد.

در این روش آموزشی طلاب و اساتید با نصب نرم افزارهای مورد نیاز روی سیستم های خود و شرکت در کلاس های مجازی در ساعت مقرر، به صورت مستقیم درس را از استاد فرا گرفته و می توانند همزمان ایراد خود را برطرف و سوالات خود را از اساتید بپرسند.

با گسترش زیرساخت های موجود امید است این شیوه آموزشی به زودی برای دروس سطح 2 و 3 نیز مستقر شود.

طلاب و اساتید محترم سطح 4 و دوره عالی فقه می توانند برای دریافت راهنمایی بیشتر به اینجا مراجعه کنند.