پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به رییس مجلس شورای اسلامی

Untitled-1

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با ارسال پیام تبریک به دکتر قالیباف از آمادگی این موسسه علمی برای همکاری با مجلس شورای اسلامی در زمینه های مرتبط با بانوان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تبریک بدین شرح است:

برادر بزرگوار سردار سرافراز جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف

سلام علیکم؛

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در شهرالله الاعظم، انتخاب شایسته جنابعالی را به «ریاست مجلس شورای اسلامی» تبریک عرض می‌نمایم.

امیدوارم در ظلّ توجهات حضرت ثامن‌الحجج (علیه‌السلام) و با استفاده از تجربه گرانسنگ خود در مدیریت‌های پیشین، شاهد تحول اساسی در مدیریت قانونگذاری و نظارت بر دستگاه های اجرایی کشور باشیم.

موفقیت روز افزون جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم سرافراز ایران اسلامی از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

بدیهی است جامعه الزهرا(سلام اللّه علیها) به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع با تمامی ظرفیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خود در عرصه‌های مرتبط با بانوان همچون گذشته در خدمت نظام اسلامی و نهادهای همسو خواهد بود.

سیدمحمود مدنی بجستانی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام