راه‌اندازی کانال فرهنگی تربیتی مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا در پیام‌رسان ایتا

کانال آموزش مجازی و غیرحضوری

کانال تازه‌های فرهنگی تربیتی مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در پیام‌رسان ایتا راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط‌عمومی، خانم صدیقه حاجی‌پور روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات پیام‌رسان داخلی ایتا و ویژگی‌های مطلوب این پیام‌رسان، مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری، کانال تازه‌های فرهنگی‌تربیتی خود را در این پیام‌رسان راه‌اندازی کرد.

مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری بیان کرد: بخش فرهنگی‌تربیتی این مرکز در راستای استفاده مطلوب از ظرفیت‌های پیام‌رسان ملی ایتا، و به جهت اطلاع‌رسانی برنامه‌های فرهنگی و تربیتی و ارائه محتواهای فرهنگی‌تربیتی به طلاب غیرحضوری و مجازی در اقصی نقاط ایران و جهان، کانال تازه‌های فرهنگی‌تربیتی مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام را در پیام‌رسان ایتا راه‌اندازی کرد.

حاجی‌پور عنوان کرد: تمامی طلاب غیرحضوری و مجازی می‌توانند از طریق آدرس jz2305@ عضو این کانال شده و از تازه‌های فرهنگی‌تربیتی این مرکز مطلع شوند.