همزمان با سومین روز هفته پژوهش برگزار می‌شود:

کارگاه علمی پژوهشی «آشنایی با مبانی، مفاهیم و شاخص‌های علم‌سنجی»

روز سوم هفته پژوهش

کارگاه علمی پژوهشی «آشنایی با مبانی، مفاهیم و شاخص‌های علم‌سنجی» با حضور استاد عابدی به صورت برخط برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه علمی پژوهشی  «آشنایی با مبانی، مفاهیم و شاخص‌های علم‌سنجی» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این کارگاه همزمان با سومین روز هفته پژوهش که به نام «پژوهش مجازی و پژوهشگری نوین» نامگذاری شده است، ویژه اساتید، پژهشگران و طلاب سطح ۴ تشکیل می‌شود.

استاد احمد عابدی، استد حوزه و دانشگاه در این کارگاه به ارائه مباحث پژوهش و پژوهشگری نوین و مجازی می‌پردازد.

کارگاه علمی پژوهشی «آشنایی با مبانی، مفاهیم و شاخص‌های علم‌سنجی» روز دوشنبه ۲۴ آذر ساعت ۱۰ تا ۱۲ به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت حضور در این کارگاه می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb/yoy۸۹۷ اقدام کنند.