اجرای طرح تربیت مترجم در جامعه‌الزهرا(س)

طرح تربیت مترجم

معاون پژوهش جامعه‌الزهراسلام‌الله‌علیها از اجرای طرح تربیت مترجم انگلیسی و عربی و فراخوان ثبت نام در این طرح خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم ریحانه حقانی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به اجرای طرح تربیت مترجم در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها، اظهار داشت: با توجه به اهمیت و ضرورت ترجمه و به کارگیری آن در تبلیغ معارف دین به جهان اسلام، اولین دوره طرح «تربیت مترجم» در دو بخش انگیسی و عربی از سوی معاونت پژوهش برگزار می‌شود.

معاون پژوهش، مهلت ثبت نام در این طرح را تا ۱۵ مهرماه اعلام کرد و افزود: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت جامعه‌الزهراسلام‌الله‌علیها و مطالعه شرایط جذب و مدارک درخواستی (مندرج در پوستر)، نسبت به دریافت فرم و ثبت‌نام خود اقدام کنند.

حقانی تصریح کرد: ثبت‌نام این دوره به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و متقاضیان شرکت در این دوره می‌توانند پس از تکمیل فرم ثبت نام، اطلاعات و فرم درخواست خود را به نشانی omourpajohesh@jz.ac.ir ارسال کنند.

وی در پایان یادآور شد: شرکت‌کنندگان در این طرح، پس از پایان دوره، ضمن دریافت گواهی و برخورداری از حمایت مالی، از تسهیلات لازم جهت ترجمه بهره‌مند شده و در واگذاری متون نیاز به ترجمه در اولویت خواهند بود.

جهت دریافت فرم ثبت‌نام دوره تربیت مترجم زبان انگلیسی این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت فرم ثبت‌نام دوره تربیت مترجم زبان عربی این پیوند را فعال کنید.