از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود

نخستین جلسه درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(س) در نیمسال اول 1401-1400

درس اخلاق جامعه

نخستین جلسه درس اخلاق عمومی طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 با موضوع « آثار و برکات تواضع» و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین عصاری به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: نخستین جلسه درس اخلاق عمومی طلاب حضوری وغیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام به همت اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و موفقیت برای طلاب محترم، عنوان کرد: درس اخلاق عمومی بانوان طلبه در نیمسال اول سال تحصیلی 1400 - 1401به خاطر شرایط پیش آمده، همانند ترم گذشته به صورت مجازی برگزار می‌شود.

حسینی افزود: درس اخلاق این هفته با حضور حجت الاسلام و المسلمین جواد عصاری، استاد حوزه علمیه برگزار می‌شود که به موضوع «آثار و برکات تواضع» می‌پردازد.

وی یادآور شد: جلسه درس اخلاق طلاب دوره عمومی، مراکز تخصصی، حضوری و غیرحضوری هر هفته روز یکشنبه از ساعت ۱۱ به صورت آفلاین بر روی سایت جامعه الزهرا علیهاالسلام بارگذاری خواهد شد.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند http://www.jz.ac.ir/post/7025 در این جلسات شرکت کنند.