آموزشگاه تخصصی قرآن هدی ثبت نام می‌کند:

کلاس‌های آنلاین قرآن کریم و دوره‌های تربیت معلم نیمه حضوری ویژه ترم زمستان

قرآن هدی

کلاس‌های آنلاین قرآن کریم در ۵ رشته‌ روخوانی و روانخوانی، حفظ، مفاهیم، تجوید و دوره تربیت معلم در دو رشته روخوانی و روانخوانی و همچنین تجوید ویژه ترم زمستان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، کلاس‌های آنلاین قرآن کریم در ۵ رشته‌ روخوانی و روانخوانی، حفظ، مفاهیم، کارگاه تجوید و دوره تربیت معلم قرآن کریم (حضوری و مجازی) ویژه بانوان طلبه، دانشجویان و بانوان سراسر کشور از سوی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی برگزار می‌شود.

همچنین آموزش همزمان قرائت، حفظ و مفاهیم ویژه دختران دوم دبستان تا دبیرستان به صورت مجازی و در فضای اسکای روم برگزار می‌شود.

ثبت نام در این رشته‌ها تا 25 آذر ادامه دارد و کلاس ها از دی ماه آغاز می‌شوند.

علاقه­مندان برای ثبت نام دوره کودک و نوجوانان می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت ۸  الی ۱۲ با شماره تلفن‌های ۰۲۵۳۲۱۱۲۱۷۱  و یا شماره 09191979902 تماس بگیرند.

همچنین متقاضیان دوره تربیت معلم می‌توانند برای ثبت نام روزهای زوج با شماره ۰۲۵۳۲۹۰۳۴۰۸ و یا همه روزه با شماره تلفن 09191986356 ارتباط بگیرند.

آموزشگاه تخصصی قرآن کریم هدی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی