تمدید مهلت ثبت نام دوره تخصصی تربیت کارشناس پاسخگوی مسائل فقهی و اعتقادی

دوره تربیت کارشناس تمدید

فراخوان دوره تخصصی تربیت کارشناس پاسخگوی مسائل فقهی و اعتقادی در دو بخش «پاسخگویی به سؤالات دینی» و «پاسخگویی به سؤالات اعتقادی» از سوی اداره پاسخ به سؤالات دینی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره پاسخ به سؤالات دینی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها طی اطلاعیه ای از فراخوان برگزاری دوره تخصصی تربیت کارشناس پاسخگوی مسائل فقهی و اعتقادی در دو بخش «پاسخگویی به سؤالات دینی» و «پاسخگویی به سؤالات اعتقادی» خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است:

با عنایات حضرت حق و توجهات خاصه حضرت ولیّ عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، ادارة پاسخ به سؤالات دینی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در نظر دارد طبق سنوات گذشته، دوره تربیت کارشناس پاسخگویی به سؤالات دینی را در مباحث فقهی و اعتقادی برگزار نماید.

این دوره به صورت کاربردی و تخصصی بوده و با رویکرد پاسخگویی به صورت کارگاهی (آموزشی و پژوهشی) در محضر اساتید مجرب برگزار  می‌شود. در این راستا از واجدین شرایط، جهت  شرکت در این دوره دعوت به عمل می‌آید.

شرایط لازم جهت پذیرش به شرح ذیل است:

شرایط عمومی:

1- اعتقاد و التزام به نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه

2-  سلامت جسم و روح

3- رضایت ولی یا همسر به شرکت منظم در دوره تا پایان آن

4- سکونت در قم همراه با خانواده

5- مقیّد بودن به شئونات طلبگی

6- التزام به رعایت ضوابط و قوانین دوره

7- داشتن فرصت کافی جهت شرکت منظم در دوره و انجام فعالیت‌های پژوهشی محوّله

تذکر: حضور متربی تا آخر دوره، مشروط به التزام به شرایط فوق است.

شرایط اختصاصی:

1- داوطلبان پاسخگویی به سؤالات شرعی: دارا بودن مدرک سطح 3 و4 در رشته‌های فقه و اصول یا تبلیغ با گرایش حج  و یا اشتغال به تدوین پایان نامه سطح 3 در این رشته‌ها

2- داوطلبان پاسخگویی به سؤالات اعتقادی: دارا بودن مدرک سطح3 و4 در رشته‌های کلام اسلامی (تمام گرایش‌ها) و فلسفه اسلامی (تمام گرایش‌ها) و یا اشتغال به تدوین پایان‌نامه سطح 3 در این رشته‌ها  و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های امام صادق علیه‌السلام و باقرالعلوم علیه‌السلام در رشته‌های مرتبط.

تبصره1: فارغ‌التحصیلان دانشگاه باقرالعلوم علیه‌السلام و دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در رشته‌های همخوان رشته‌های فوق، با ارائه مدرک تحصیلی و ریزنمرات می‌توانند ثبت نام کنند.

تبصره2: متقاضیان دارای مدرک سطح 3 رشته‌های غیرمرتبط  با معدل 17 به بالا، در موارد ذیل قابل پذیرش هستند:

الف) استاد فقه یا فلسفه و کلام با سابقه 2 سال تدریس

ب) معینه با سابقه 2 بار تشرف (برای دوره تربیت کارشناس پاسخگوی فقهی)

ج) مبلغه با سابقه پاسخگویی فقهی و اعتقادی در مراکز معتبر با گواهی‌نامه مراکز مربوطه

1. پذیرفته شدن در مصاحبه علمی

تبصره: شرط سنّی در موارد خاص به تشیخص کارگروه قابل تغییر است.

امتیازات دوره:

1- اعطای گواهی اتمام دوره تخصصی تربیت کارشناس پاسخگو پس از گذراندن دوره با موفقیت

2- معرفی  به مراکز مرتبط با ادارة پاسخ به سؤالات از جمله حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام، حرم حضرت معصومه علیهاالسلام، مسجد مقدس جمکران، دفتر مقام معظم رهبری مدظله‌العالی و مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی  در صورت تأیید شورای علمی

مهلت ثبت نام در این دوره تخصصی تا 20 دی 1400 تمدید شد.

نحوه ثبت نام:

1- طلبه‌ها و فارغ‌التحصیلان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با مراجعه به سامانه  http://pasokh.jz.ac.ir و ورود با نام کاربری (کدملی) و کلمه عبور (کد تحصیلی)

2- دانشجویان و طلاب خارج از جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از طریق پیوند http://pasokhbesoalat.ir/form.docx فرم مربوطه را دریافت و پس از تکمیل اطلاعات، آن را به آدرس ایمیل  porsesh@jz.ac.ir ارسال نمایند.

تذکر:

الف) دوره در دو ترم آموزشی ـ پژوهشی و یک ترم کارورزی  در نوبت صبح برگزار می‌شود.

ب) مصاحبه در اداره پاسخ به سؤالات دینی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها انجام می‌شود.

ج) زمان مصاحبه: متعاقبا اعلام خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر هر روز ساعت 8 تا 12 با شماره ۳۲۱۱۲۴55 تماس بگیرید.

اداره پاسخ به سؤالات دینی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها