پنل تخصصی پژوهشگاه مطالعات اسلامی برگزار می‌شود

پنل تخصصی پژووهشگاه مطالعات اسلامی

پنل تخصصی پژوهشگاه مطالعات اسلامی با سخنرانی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابوالقاسم زاده برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، پنل تخصصی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سلسله‌پنل‌های تخصصی 1401-1400 «مسیر» که به منظور مطالبه گری و پاسخگویی مسئولانه در دستور کار قرار گرفته است، برگزار می‌شود.

این پنل تخصصی با محوریت ارائه نقشه‌ راه پژوهشی طلاب سطح چهار، نخبگان و اساتید و همچنین پاسخ به سؤالات مربوط به پژوهشگاه مطالعات اسلامی تشکیل می‌شود.

سرکار خانم دکتر سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مجید ابوالقاسم زاده رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها سخنرانان این برنامه هستند.

همچنین در این برنامه، اساتید و نخبگان پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی مورد تجلیل قرار می گیرند

این پنل روز چهارشنبه 8 دی ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات مدیریت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.