پویش ملی «حیا» آغاز شد | همه به مشارکت دعوتید

پویش حیا

پویش ملی «حیا» با هدف ترویج ارزش های اصیل ایرانی و اسلامی با مشارکت عموم مردم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جامعه ایرانی از گذشته به ویژگی حیا و عفاف مشهور بوده و گرایش فطری به این مسئله شناسنامه زن ایرانی است.

حیاورزی و عفت ارزشی جاودانه و فراگیر است که در آموزه‌های ادیان، معارف اسلام و نیز منابع ادب پارسی همواره جایگاهی ویژه و سهمی برجسته داشته است.

هر چند معاندان و جریان‌هایی طی سالیان و ادوار مختلف تلاش کردند آن را کم رنگ و یا نابود کنند، اما مردمان این سرزمین هرگز اجازه نداده‌اند خدشه چندانی به این ساحت منحصر به فرد وارد شود.

چندی است که هجمه رسانه‌ای فرهنگ غرب بازهم بر این آموزه مهم اسلامی و ایرانی متمرکز شده تا حیا، عفت و غیرت را از زنان و مردان ایران اسلامی بگیرد و عده‌ای هم نادانسته در این دام افتاده اند. این وضعیت باعث آزردگی عموم مردم شده و خواستار برخورد با پدیده بی‌حجابی هستند.

در همین راستا پویش ملی و سراسری «حیا» با مشارکت عموم مردم ایران اسلامی برگزار می‌شود تا بتواند هم به روشنگری و ارائه پیشنهادات در حوزه عفاف و حجاب بپردازد و هم زبان گویای مطالبه مردم در این زمینه باشد.

برای شرکت در پویش با کلیک اینجا به خبرگزاری حوزه مراجعه کنید.