تجلیل از ایده‌های برتر در اردوی کوتاه مدت «راه روشن2»

مراسم اختتامیه راه روشن7

ایده‌های برتر داوطلبان ورودی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در اردوی کوتاه مدت «راه روشن2» معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی، مراسم تجلیل از ایده‌های برتر داوطلبان ورودی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در اختتامیه اردوی کوتاه مدت «راه روشن 2» در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

در این اردو که 150 داوطلب ورودی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سال تحصیلی 1403-1402 حضور داشتند، به 10 گروه 15 نفره تقسیم بندی شدند و هر گروه با راهنمایی استاد راهبر، استاد رهیار و یک طلبه همیار، مسئله ای را انتخاب کرده و به تکمیل بوم ایده پردازی پرداختند.

گروه‌ها در آخرین روز اردو به ارائه ایده‌های خود پرداختند که توسط خانم‌ها ارمکان، حسینی و نیک زاد به عنوان داوران این برنامه مورد ارزیابی قرار گرفت و در مراسم اختتامیه، ایده‌های برتر گروه‌ها معرفی شدند و با اهدای جوایز مورد تجلیل قرار گرفتند.

با اعلام هیئت داوران، برترین ایده به گروه 9 این اردو با عنوان «تأسیس کانون تبلیغی در فضای مجازی» تعلق یافت.

دومین گروه برتر، گروه 5 بود که ایده «فرهنگسازی از طریق ساخت بازی‌های دارای محتوای دینی» را ارائه داده بود.

همچنین گروه 10 با ارائه ایده «بازگشت دختران ایرانی به هویت ایرانی اسلامی» به عنوان رتبه سوم مورد تجلیل قرار گرفت.

گروه 4 با ارائه ایده «ایجاد مرکز تربیت مبلغ» به عنوان چهارمین ایده برتر تجلیل شد.

در این مراسم، همچنین گروه 1 با ارائه ایده «تلاش جمعی و مدیریت مشارکتی»، گروه 2 با ایده «خلاقیت در طراحی بوم»، گروه 3 و 6 با ایده «خلاقیت در طراحی لوگو»، گروه 7 با ایده «همکاری و همدلی» و گروه 8 با ایده «اتحاد و پشتکار هماهنگی» شایسته تقدیر شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.