پنجمین جلسه ضمن خدمت اساتید راهبر برگزار شد

خیری

پنجمین جلسه ضمن خدمت اساتید راهبر با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین خیری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، پنجمین جلسه ضمن خدمت اساتید راهبر از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این جلسه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین زکریا خیری به ادامه مبحث «آشنایی با روانشناسی شخصیت و مخاطب شناسی» به ویژه با طلاب بین الملل اشاره کرد و گفت: یکی از نکات کلیدی این است که در تعامل با افراد باید تلاش شود شاکله فرد را دریابیم و مطابق آن رفتار کنیم.

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه درباره تشخیص شاکله افراد توضیحاتی ارائه داد و به چهار بعد شخصیت افراد از جمله انرژی، تحلیل، تصمیم گیری و صدور فعل که در جلسات گذشته مطرح شده بود، اشاره کرد و گفت: با توجه به این ابعاد ۱۶تیپ شخصیتی رخ می دهد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین خیری افزود: معرفی بهترین تکنیک برای عدم قضاوت مخاطب شامل انعکاس محتوای مخاطب است.

وی در ادامه به تبیین خصوصیات اقوام و ملل کشورهای عراق، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و لبنان، کشورهای اردو زبان (هند، پاکستان وکشمیر) و افغانستان پرداخت.