مبلغ بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در نشست مجازی با بانوان بوسنایی مطرح کرد:

تبیین گفتمان مکتب اهل بیت علیهم‌السلام و گفتمان مقاومت/ اهمیت الگوپذیری از حضرت زینب سلام‌الله‌علیها

عکس

خانم ربانی با تبیین گفتمان مکتب اهل بیت علیهم‌السلام و گفتمان مقاومت، به نقش و جامعیت شخصیت حضرت زینب سلام‌الله‌علیها اشاره کرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم طیبه ربانی مبلغ بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با هماهنگی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی این مؤسسه علمی حوزوی در همایش بین المللی میلاد حضرت زینب سلام‌الله‌علیها که در بوسنی و هرزگوین برگزار شد، به صورت ویدئوکنفرانس حضور یافت.

این استاد و مبلغ فعال در عرصه بین الملل به تبیین رشد روزافزون اسلام در جهان، جذابیت گفتمان مکتب اهل بیت علیهم‌السلام و گفتمان مقاومت پرداخت.

ربانی، عوامل سه گانه جذابیت اسلام، جامعیت و جذابیت شخصیت حضرت زینب علیهاالسلام را بیان نمود و با اشاره به فضایل حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها به ویژه حیا و عفت، حاضران را به نقش مدیریت این بانوی باکرامت و حفظ حیا و عفت در سراسر سفر غمبار بازماندگان عاشورا مورد توجه داد.

وی با بیان چند نمونه  از سیره زینبی، اهمیت الگوپذیری از حضرت زینب سلام‌الله‌علیها را تبیین کرد و در پایان به موضوع حوادث غزه و ناکارآمدی سازمان های جهانی در حمایت از مظلومان پرداخت.