برگزاری نشست علمی با موضوع «نقش ایمان در اندیشه رهبری» به زبان انگلیسی

امینی

به گزارش روابط عمومی، اولین نشست علمی به زبان انگلیسی با موضوع «نقش ایمان در اندیشه رهبری» از سوی تشکل بانوان زباندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این نشست، خانم امینی از طلاب جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها بحث «نقش ایمان در اندیشه مقام معظم رهبری» از کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن را به زبان انگلیسی ارائه داد.

شرکت کنندگان از راه اندازی این برنامه ابراز خرسندی کردند و تقاضای دیسکاشن های اسلامی داشتند.

این برنامه روزهای چهارشنبه ساعت 12:30 تا 14 برگزار می‌شود و تا قبل از ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

اساتید و طلابی که آمادگی ارائه مطالب با موضوعات مختلف به زبان انگلیسی دارند، می‌توانند با سرکار خانم دکتر وفایی مسؤل کارگروه علمی تشکّل همکاری داشته باشند.