همزمان با  45 سالگی انقلاب اسلامی ایران و اعیاد شعبانیه؛

جشنواره فرهنگی ورزشی شهیده فهیمه سیاری برگزار می‌شود

جشنواره ورزشی

جشنواره نیم‌روزه فرهنگی ورزشی شهیده فهیمه سیاری با حضور خانواده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با  45 سالگی انقلاب اسلامی ایران و اعیاد شعبانیه، جشنواره فرهنگی ورزشی شهیده فهیمه سیاری با شعار «بانوی پویای ایرانی؛ تمدن ساز جریان انقلابی» برگزار می‌شود.

جشنواره نیمروزه فرهنگی ورزشی مجتمع شهیده سیاری روز سه شنبه 24 بهمن برابر با سالروز ولادت باسعادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه‌السلام ساعت 13 تا 18 در این مجتمع برگزار می‌شود.

لذا از خانواده بزرگ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از جمله بانوان طلبه، اساتید، کارمندان، دانشجویان دانشکده هدی، دانش آموزان مجتمع آموزشی تربیتی هدی و غیره دعوت می‌شود که در این محفل بانوان حضور داشته باشند.

جشنواره مجتمع فرهنگی ورزشی با همکاری معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیأت ورزش همگانی استان قم برگزار می‌شود.