فوق‌ برنامه‌های آموزشی طلاب اروپا و آمریکا بررسی شد

تابلوی جامعه

دومین جلسه کارگروه اروپا و آمریکا با بررسی سرفصل‌های فوق‌ برنامه‌های آموزشی طلاب اروپا و آمریکا با فضای فکری و نیازهای طلاب اروپا و آمریکا بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دومین جلسه کارگروه اروپا و آمریکا با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی تبار، مدیرکل هماهنگی امور طلاب غیرایرانی، کارشناسان و فعالان عرصه بین الملل و مدیران واحدهای مرتبط جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این جلسه اهداف و سیاست‌های طرح رسالت که شامل فوق‌ برنامه‌های آموزشی تدوین شده در اداره امور آموزشی، تربیتی و پژوهشی طلاب غیر ایرانی است مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ادامه ضمن تأکید بر کاربردی بودن مباحث فوق برنامه‌، تطبیق این سرفصل‌ها با فضای فکری و نیازهای طلاب اروپا و آمریکا بررسی شد.

هم‌چنین با تصویب کلیات برخی از فوق برنامه‌ها، مقرر شد که اعضای کارگروه در جلسات آینده نظرات خود را در مورد سرفصل‌های آن ارائه کنند.‌