آغاز واکسیناسیون طلاب جامعه الزهرا(س)

آغازواکسیناسیون

رئیس اداره خدمات رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام از آغاز واکسیناسیون طلاب مقیم استان قم خبر دارد.

به گزارش روابط عمومی، خانم زهرا احسانی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: شرایط انجام واکسیناسیون برای تمامی دانش پژوهان جامعه الزهرا علیهاالسلام مقیم استان قم از سوی اداره رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام و معاونت بیمه و سلامت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه فراهم شده است.

رئیس اداره خدمات رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام با بیان اینکه واکسیناسیون طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام از 7 شهریور آغاز شده است، یادآور شد: واکسیناسیون بانوان طلبه به صورت مرحله ای از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.

احسانی افزود: هر روز به 500 نفر از بانوان طلبه برای نوبت دهی تزریق واکسن کرونا پیامک ارسال می‌شود، همچنین برای تزریق واکسن به طلاب شهرستان‌ها پیگیری‌هایی صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: طی توافقات صورت گرفته مقرر شد واکسیناسیون همکاران و همسران ایشان با ارائه کارت شناسایی در مرکز تجمیعی مرکز خدمات صورت پذیرد.

رئیس اداره خدمات رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام در پایان بیان داشت: پیش بینی می‌شود که واکسیناسیون طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام تا پایان شهریور ادامه داشته باشد.