بازدید پروفسور سیده بلقیس فاطمه حسینی از جامعه‌الزهرا(س)

پروفسور حسینی

پروفسور سیده بلقیس فاطمه حسینی رئیس سابق دپارتمان زبان فارسی، استاد دانشگاه دهلی و استاد دانشگاه علیگر هند ضمن بازدید از جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با فعالیت‌های مجموعه آشنا شد.

به گزارش روابط عمومی، پروفسور سیده بلقیس فاطمه حسینی رئیس سابق دپارتمان زبان فارسی، استاد دانشگاه دهلی و استاد دانشگاه علیگر هند از جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بازدید کرد و با فعالیت‌های مجموعه آشنا شد.

این بازدید در راستای همکاری میان مرکز آموزش‌های کوتاه مدت جامعه المصطفی صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با دعوت دفتر بین الملل صورت گرفته است.

پروفسور حسینی که در حوزه زبان وادبیات فارسی صاحب بیش از ۴۰ اثر و مقاله علمی است، در نشستی صمیمی با حضور سرکار خانم ضرابی مشاور عالی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و رئیس دفتر بین الملل این مؤسسه علمی حوزوی، ضمن ابراز خرسندی، از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و شرایط مناسب تحصیل بانوان در این مجموعه اظهار شگفتی کرد و در راستای حضور موثر دانش‌آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در مجامع علمی هند پیشنهاداتی ارائه داد.