جلسه هم افزایی و انتقال تجارب مبلغان فعال بین الملل برگزار شد

نشست هم افزایی مبلغان بین الملل

جلسه هم افزایی و انتقال تجارب مبلغان فعال بین الملل در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جلسه هم افزایی و انتقال تجارب مبلغان فعال بین الملل با حضور شماری از مبلغان عرصه بین الملل و مدیر و مسئولان اداره کل تبلیغ روز سه شنبه، ششم تیرماه برگزار شد.

در این جلسه مبلغان غیرایرانی که سابقه تبلیغ موفق در داخل و خارج از استان را داشتند با بیان تجارب تبلیغی خود، به برخی دستاوردها، آسیب ها و نکات مهم در تبلیغ پرداختند و راهکارهای تاثیرگذاری بیشتر و نحوه مواجهه با چالش های موجود در برنامه ها را بررسی کردند.

در ادامه سرکارخانم بهرامی، مدیرکل تبلیغ به بیان مسائل مهم و ضروری در فعالیت های تبلیغی، طرح تبلیغ بین الملل، ضوابط تبلیغ مبلغان غیرایرانی در اعزام به داخل کشور و آسیب های موجود پرداخت.

وی همچنین بر ضرورت برگزاری جلسات مستمر حضوری یا مجازی با هدف بررسی طرح ها و ایده های تبلیغی و آثار اعزام مبلغان بین الملل تاکید کرد.