برگزاری کارگاه  تخصصی «آموزش تبدیل پایان نامه به کتاب»

کارگاه آموزش تبدیل پایان نامه به کتاب

کارگاه  تخصصی «آموزش تبدیل پایان نامه به کتاب» با حضور استاد زاهدی فر به صورت حضوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه  تخصصی «آموزش تبدیل پایان نامه به کتاب» به همت دبیرخانه همایش ملی کتاب سال بانوان با همکاری معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می‌شود.

در این کارگاه، سرکار خانم بتول زاهدی فر، دبیر علمی چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان به آموزش تبدیل پایان نامه به کتاب می‌پردازد.

این کارگاه ویژِه بانوان طلبه فارغ التحصیل سطح سه و چهار است و به صورت حضوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

مهلت ثبت نام در این کارگاه تا 18اسفند ماه ۱۴۰۲ است و علاقه مندان می‌توانند با ارسال مشخصات خود شامل نام و نام خانوادگی، تحصیلات، کد ملی و شماره تماس به آیدی @Ketabsal003 و به همراه داشتن فایل یا اصل پایان نامه یا رساله در این کارگاه ثبت نام کنند.

این کارگاه روز شنبه 19 اسفند ساعت 12:30 تا 14:30 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، ساختمان کتابخانه، طبقه سوم معاونت پژوهش برگزار می‌شود.

در پایان دوره به شرکت کنندگان این کارگاه گواهی اعطا می‌شود.