اطلاعیه شماره 10 ستاد آموزش از راه دور

تسهیلات جدید آموزشی ویژه طلاب سطح 2 و 3 اعلام شد

اطلاعیه

ستاد آموزش از راه دور در اطلاعیه شماره 10 خود از توسعه زمان ترم جاری، امکان تقلیل واحدهای درسی و نیز امکان حذف ترم جاری بدون لحاظ در سنوات آموزشی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری با صدور اطلاعیه ای تسهیلات ویژه آموزشی طلاب سطح 2 و 3 در ترم جاری را اعلام کرد. متن این اطلاعیه بدین شرح است:

با توجه به شرایط خاص این نیمسال و درخواست‌های مکرر، برای طلاب محترم سطح 2 و 3، تسهیلات ذیل مصوب گردید

1-زمان امتحانات پایان نیمسال:

مدت زمان نیمسال جاری توسعه یافت و امتحانات پایان‌نیمسال، از خردادماه به اول تیرماه انتقال یافت. (برنامه امتحانات متعاقبا اعلام می شود).

2- امکان تقلیل واحدهای درسی

در صورت تقاضای طلبه امکان حذف یک یا چند درس بدون لزوم رعایت حداقل واحدهای انتخابی در نیمسال جاری فراهم شد.

3- امکان حذف ترم

در صورت تقاضای طلبه امکان حذف تمام واحدهای درسی نیمسال جاری (نیمسال دوم 99-98) مجاز است و نیمسال حذف شده جزو سنوات تحصیل طلبه، محاسبه نمی شود.

متقاضیان تقلیل واحد یا حذف ترم تا پایان فروردین ماه سال 1399 فرصت دارند تا از طریق سامانه دانش پژوهان، درخواست خود را جهت تأیید واحد آموزشی مربوطه ثبت نمایند.

********

اطلاعیه شماره ۱