پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به فرمانده جدید انتظامی استان قم

سردار میرفیضی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام انتصاب سردار میرفیضی را به فرماندهی انتظامی استان قم تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین مدنی به فرمانده جدید انتظامی استان قم بدین شرح است:

برادر بزرگوار، سردار پاسدار سیدمحمود میرفیضی

ضمن تبریک فرا رسیدن شهرالله الاعظم و ماه عبادت و بندگی، انتصاب جنابعالی را به سمت «فرمانده انتظامی استان قم» تبریک عرض می‌نمایم.

موفقیت روز افزون جنابعالی را در این مسئولیت خطیر در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، حوزه‌های علمیه و مردم قدرشناس و انقلابی قم از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

بدیهی است جامعه الزهرا(سلام اللّه علیها) به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع با تمامی ظرفیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خود در عرصه‌های مرتبط با بانوان همچون گذشته در خدمت نظام اسلامی و نهادهای همسو خواهد بود.

سیدمحمود مدنی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام