با حضور اساتید و مبلغان جامعه‌الزهرا(س):

طرح «کلامم نذر مولایم علی(ع) و کریم اهل بیت امام حسن (ع)» اجرا می‌شود

طرح کلامم نذر امام علی

طرح کلامم نذر مولایم علی علیه‌السلام و فرزند بزرگوارشان کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه‌السلام با حضور اساتید و مبلغان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اساتید و مبلغان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در ایام ماه مبارک رمضان جهت حمایت و پشتیبانی علمی به صورت جهادی پاسخگوی مخاطبان خواهند بود.

این طرح با عنوان «کلام نذر مولایم امام علی علیه‌السلام و فرزند بزرگوارشان کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه‌السلام» اجرا می‌شود.

در این طرح، هشت نفر از اساتید و مبلغان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام همه روزه در زمان های اعلام شده در مباحث مختلف از جمله احکام، مباحث تفسیری و قرآنی، اعتقادی، کودک و نوجوان، نماز، اعتقادی و احکام نوجوانان، مشاوره خانواده، ازدواج، طلاق و فرزندپروری پاسخگوی مخاطبان خواهند بود.

گفتنی است؛ اداره پاسخ به سؤالات دینی و شبهات جامعه‌الزهرا علیهاالسلام نیز هر روز پاسخگوی سوالات شرعی و اعتقادی بانوان است؛ شماره تلفن ۳۱۷۶۸  پاسخگوی سؤالات شرعی آرای مراجع عظام دام‌ظلهم‌العالی و اعتقادی و دفتر مقام معظم رهبری مدظله‌العالی به شماره ۵۷-۳۷۱۱۲۲۵۳ پاسخگوی سؤالات شرعی مقلّدان ایشان است.

سامانه پاسخگویی به سؤالات شرعی دفتر مقام معظم رهبری مد‌ظله‌العالی و آرای مراجع عظام دام‌ظلهم‌العالی در ماه مبارک رمضان، همه روزه از ساعت 8 صبح تا 8 عصر آماده پاسخگویی به سؤالات دینی بانوان است.

طرح کلامم نذر امام علی