«مشاور امور آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(س)» منصوب شد

انتصاب

سرکار خانم باقری از سوی معاون آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان «مشاور امور آموزشی تربیتی» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی سجودی، معاون آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام با صدور حکمی، سرکار خانم رویا باقری را به سمت «مشاور امور آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا علیها‌السلام» منصوب کرد.

در این حکم بر لزوم شناسایی آسیب‌ها و مشکلات آموزشی تربیتی و ارائه راهکارهای اصلاحی آن، شناسایی ظرفیت‌ها و امکانات موجود و راهکارهای تعامل و تفاهم در امور آموزشی تربیتی با مراکز حوزوی و همچنین آشنایی با ضوابط و آیین‌نامه‌های آموزشی تربیتی و راهنمای طلاب مطابق با آن تصریح شده است.

بازدید و ارتباط مستمر با واحدهای آموزشی و دریافت نظرات، پیشنهادها و انتقادات مدیران، اساتید و طلاب از دیگر وظایف مشاور امور آموزشی تربیتی در جهت پیشرفت و ارتقای برنامه‌های آموزشی تربیتی این حوزه مقدسه است.